4.Blog Gönderim: Video Araçları



Web 2.0 Araçlarıyla Çoklu Ortam Uygulamaları 

VİDEO ARAÇLARI



Wevideo : Harika videolar oluşturmak için ihtiyacınız olan her şey Wevideo'da var.
Kolay, hızlı ve esnek. Maliyet veya zorluk olmadan yeşil ekran gibi özellikler ekleyin.        Videoları sıfır yükleme bekleme süresi ile düzenleyin. Sosyal medya, web ve mobil              ekranlarda öne çıkmak için birden çok biçimden birini seçin.

 Kizoa: Movie Maker, Slayt Yapma ve Video Düzenleme Programı, Kolaj Hazırlama, Gif        Yapma programı.Fotoğraf ve videolara efekt, yazı, müzik ekleyerek video yapın, slayt           hazırlayın.Kolayca Gif yapın.E-posta, Facebook, YouTube, Blog ve Web sayfanızda             paylaşın.DVD'ye yazdırın ve Video formatında indirin.

Renderforest:Online video, animasyon, logo ve website düzenleyici.Logonuzu        tasarlamak,  profesyonel introlar, animasyonlar, tanıtım videoları, slayt gösterileri, müzikli    görselleştirmeler, karşılama sayfaları ve hatta profesyonel bir websitesi hazırlamak için    kullanabilirsiniz .
https://www.renderforest.com/tr/

Masher:Dakikalar içinde inanılmaz videolar oluşturun.İşletmenizi, etkinliğinizi veya istediğiniz herhangi bir şeyi tanıtmak için videonun gücünü kullanın.Çok basit, hızlı ve eğlenceli!
https://www.masher.com/

Biteable: Kısacık öğle tatilinde harika videolar oluşturun.800.000'den fazla gerçek stok görüntü klibi ve Biteable stüdyosundan muhteşem animasyonlar…Çok çeşitli güzel kare şablonlarla videonuzu (flash olarak) oluşturun.
https://biteable.com/

Animoto: Video yapımı çok kolay. Animoto'nun sürükle ve bırak video yapımcısıyla dakikalar içinde etkileyici videolar oluşturun. Video düzenleme deneyimi gerekmez. Bir storyboard şablonu seçin veya sıfırdan başlayın. Ardından fotoğrafları ve video klipleri doğrudan projenize sürükleyip bırakın. Videonuzu özelleştirmek için renkleri, yazı tiplerini, müziği ve daha fazlasını hızla ayarlayın. Kendi tarzınızı veya markanızı kolaylıkla eşleştirin. Videonuzu anında üretin ve paylaşın. 
https://animoto.com/





    
       

Yorum Gönder

0 Yorumlar